22/04/2019 22/04/2019 Στην 1η Στρατιάς μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, προσκεκλημένος του Διοικητού-Στρατηγού αυτής κ. Κωνσταντίνου Φλώρου. Στην είσοδο του κτιρίου τα μικρά παιδιά του βρεφονηπιακού σταθμού που στεγάζεται εντός της Στρατιάς υποδέχθηκαν τον Σεβασμιώτατο λέγοντας του τα κάλαντα του Λαζάρου. Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος μίλησε σε όλους τους ανώτατους και ανώτερους αξιωματικούς για...
22 Απριλίου, 2019 - 21:56

Την 1η Στρατιά επισκέφθηκε ο Μητρ. Λαρίσης

Διαδώστε:
Την 1η Στρατιά επισκέφθηκε ο Μητρ. Λαρίσης

Στην 1η Στρατιάς μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, προσκεκλημένος του Διοικητού-Στρατηγού αυτής κ. Κωνσταντίνου Φλώρου. Στην είσοδο του κτιρίου τα μικρά παιδιά του βρεφονηπιακού σταθμού που στεγάζεται εντός της Στρατιάς υποδέχθηκαν τον Σεβασμιώτατο λέγοντας του τα κάλαντα του Λαζάρου. Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος μίλησε σε όλους τους ανώτατους και ανώτερους αξιωματικούς για την μεγάλη εορτή της Χριστιανοσύνης, αναλύοντας τους την εικόνα της Αναστάσεως. Ο κ. Φλώρος ευχαρίστησε τον κ. Ιερώνυμο για την παρουσία και την ομιλία του προς τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, ενώ προσέφερε μία αναμνηστική κορνίζα με τον Στρατηγό Νικόλαο Πλαστήρα, το όνομα του οποίου φέρει και το στρατόπεδο της πόλεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων