26/07/2021 26/07/2021 Στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρθενομάρτυρος Παρασκευής Λουτρού, χοροστάτησε στον Όρθρο και στην Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Ποιμενάρχης λαμβάνοντας αφορμή από το απολυτίκιο της Αγίας μίλησε για την πίστη και την αγάπη Της για τον Κύριο Ιησού Χριστό. Ο Σεβασμιώτατος προ της Απολύσεως τέλεσε την αρτοκλασία και ευλόγησε...
26 Ιουλίου, 2021 - 15:39
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2021 - 15:43

Για την πίστη και την αγάπη της Αγίας Παρασκευής στον Χριστό

Διαδώστε:
Για την πίστη και την αγάπη της Αγίας Παρασκευής στον Χριστό

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρθενομάρτυρος Παρασκευής Λουτρού, χοροστάτησε στον Όρθρο και στην Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο Ποιμενάρχης λαμβάνοντας αφορμή από το απολυτίκιο της Αγίας μίλησε για την πίστη και την αγάπη Της για τον Κύριο Ιησού Χριστό. Ο Σεβασμιώτατος προ της Απολύσεως τέλεσε την αρτοκλασία και ευλόγησε τα εόρτια κόλλυβα, ευχήθηκε δε στους κατοίκους του χωριού πλούσια την ευλογία του Θεού με τις πρεσβείες της Αγίας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ:

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων