19/02/2020 19/02/2020 Στο Εισαγωγικό – Επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο: «Προσεγγίζοντας την αειφορία: Νοιάζομαι για το Περιβάλλον, φροντίζω την Υγεία μου, προωθώ τον Πολιτισμό», που φιλοξενήθηκε στο 33ο Δημοτικό Σχολείο Λαρίσης, μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και απηύθυνε χαιρετισμό, αναφερθείς στα θέματα του Περιβάλλοντος και στην προσπάθεια που κάνει η Εκκλησία μας να αναδείξει...
19 Φεβρουαρίου, 2020 - 11:38
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2020 - 10:43

Το ενδιαφέρον της Εκκλησίας για το περιβάλλον τόνισε ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Διαδώστε:
Το ενδιαφέρον της Εκκλησίας για το περιβάλλον τόνισε ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Στο Εισαγωγικό – Επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο: «Προσεγγίζοντας την αειφορία: Νοιάζομαι για το Περιβάλλον, φροντίζω την Υγεία μου, προωθώ τον Πολιτισμό», που φιλοξενήθηκε στο 33ο Δημοτικό Σχολείο Λαρίσης, μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και απηύθυνε χαιρετισμό, αναφερθείς στα θέματα του Περιβάλλοντος και στην προσπάθεια που κάνει η Εκκλησία μας να αναδείξει τα προβλήματα ώστε να κατανοήσει ο άνθρωπος την ευθύνη που έχει απέναντι στο περιβάλλον, απέναντι στον πλανήτη μας, απέναντι στο σπίτι μας.

Συνεχάρη τους διοργανωτές του σεμιναρίου, ιδιαίτερα την κ. Κωνσταντίνα Χατζημίχου – Καλούση και παρότρυνε τους παρισταμένους να καλλιεργήσουν την ιδέα για τη δημιουργία περισσότερων κέντρων περιβαλλοντικής αγωγής και εκπαίδευσης, ώστε αυτά να γίνουν ουσιαστικό στοιχείο της παιδείας μας.

‬Το σεμινάριο συνδιοργάνωσαν η Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας σε συνεργασία με τη Δ/θμια Εκπ/ση δια των Υπεύθυνων Σχολικών Δραστηριοτήτων, το ‭ ‬ΚΠΕ Κισσάβου – Ελασσόνας και‭ ‬η Συντονίστρια Αειφορίας Θεσσαλίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων