13/09/2023 13/09/2023 Η Λάρισα συνεχίζει να μετρά τις πληγές της από το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel. Τα νερά του φουσκωμένου  Πηνειού βύθισαν παραποτάμια χωριά, οικισμούς, καλλιέργειες, ζώα, επιχειρήσεις. Ένα από αυτά και το Κουλούρι. Από το πλημμυρισμένο χωριό η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου δημοσίευσε φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τη σφοδρότητα της κακοκαιρίας και το μέγεθος της...
13 Σεπτεμβρίου, 2023 - 15:03
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2023 - 14:57

Το μέγεθος της καταστροφής στον πλημμυρισμένο Ναό Αγίου Αθανασίου Κουλουρίου

Διαδώστε:
Το μέγεθος της καταστροφής στον πλημμυρισμένο Ναό Αγίου Αθανασίου Κουλουρίου

Η Λάρισα συνεχίζει να μετρά τις πληγές της από το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel. Τα νερά του φουσκωμένου  Πηνειού βύθισαν παραποτάμια χωριά, οικισμούς, καλλιέργειες, ζώα, επιχειρήσεις.

Ένα από αυτά και το Κουλούρι. Από το πλημμυρισμένο χωριό η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου δημοσίευσε φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τη σφοδρότητα της κακοκαιρίας και το μέγεθος της καταστροφής στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, στο Πνευματικό Κέντρο και το Πρεσβυτέριο του Ναού.

Ο Ιερός Ναός του Αγίου Αθανασίου:

Το Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Κουλουρίου:

Το πρεσβυτέριο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Κουλουρίου:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων