21/10/2019 21/10/2019 Στον Ιερό Ναό των Αγίων ενδόξων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Λαρίσης λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος για την εορτή του Αγίου Ιωάννου του Μονεμβασιώτου, τον οποίο τιμάει ιδιαιτέρως η Ενορία, καθώς ο υπόγειος ναός είναι αφιερωμένος στον Νεομάρτυρα της Πίστεως μας. Στο κήρυγμα του, ο σεπτός Ποιμενάρχης μίλησε για την αξία του μαρτυρίου...
21 Οκτωβρίου, 2019 - 23:00
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2019 - 22:44

Του Αγίου Ιωάννου του Μονεμβασιώτου και εις Πρωτοπρεσβύτερον χειροθεσία

Διαδώστε:
Του Αγίου Ιωάννου του Μονεμβασιώτου και εις Πρωτοπρεσβύτερον χειροθεσία

Στον Ιερό Ναό των Αγίων ενδόξων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Λαρίσης λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος για την εορτή του Αγίου Ιωάννου του Μονεμβασιώτου, τον οποίο τιμάει ιδιαιτέρως η Ενορία, καθώς ο υπόγειος ναός είναι αφιερωμένος στον Νεομάρτυρα της Πίστεως μας.

Στο κήρυγμα του, ο σεπτός Ποιμενάρχης μίλησε για την αξία του μαρτυρίου στη ζωή μας, ενώ προ της απολύσεως χειροθέτησε Πρωτοπρεσβύτερο τον νέο εφημέριο της ενορίας π. Σωτήριο Αποστολόπουλο, φιλόλογο και θεολόγο, ευχόμενος σ’ αυτόν να ομοιάσει στις χάρες και στις αρετές των προστατών Αγίων της περιωνύμου και μεγαλωνύμου ενορίας της πόλεως.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων