29/01/2021 29/01/2021 Τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα και με την ανάλογη συμμετοχή αντιπροσωπειών τόσο από την πρωτοβάθμια όσο και από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση προεορτάστηκε, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, η μνήμη των μεγίστων φωστήρων της τρισηλίου Θεότητος και προστατών της παιδείας, Αγίων Τριών Ιεραρχών, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του...
29 Ιανουαρίου, 2021 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2021 - 14:47

«Τους Τρεις Μεγίστους Φωστήρας, Της Τρισηλίου Θεότητος…»

Διαδώστε:
«Τους Τρεις Μεγίστους Φωστήρας, Της Τρισηλίου Θεότητος…»

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα και με την ανάλογη συμμετοχή αντιπροσωπειών τόσο από την πρωτοβάθμια όσο και από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση προεορτάστηκε, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, η μνήμη των μεγίστων φωστήρων της τρισηλίου Θεότητος και προστατών της παιδείας, Αγίων Τριών Ιεραρχών, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου.

Ο πανηγυρικός της ημέρας εκφωνήθηκε από τον θεολόγο καθηγητή κ. Χρήστο Κατσούρα, ενώ ο σεπτός Ποιμενάρχης, στη σύντομη προσλαλιά του, ευχήθηκε σε όλους τους Προϊσταμένους της Εκπαιδεύσεως, αλλά και σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα να έχουν στη ζωή τους την ευλογία του Θεού, τη χάρη και τον φωτισμό των Αγίων ενδόξων Ιεραρχών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων