16/03/2024 21/04/2024 Τρισάγιο τελέσθηκε στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας στη μνήμη των θανόντων στο καθήκον αστυνομικών, ενώπιον του ειδικού μνημείου που έχει τοποθετηθεί για να ενθυμίζει σε όλους τους αστυνομικούς τους κεκοιμημένους συναδέλφους τους. Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, παρουσία του Επιτελάρχου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου κ....
16 Μαρτίου, 2024 - 13:18
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2024 - 14:21

Τρισάγιο για τους πεσόντες αστυνομικούς στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τους πεσόντες αστυνομικούς στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας

Τρισάγιο τελέσθηκε στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας στη μνήμη των θανόντων στο καθήκον αστυνομικών, ενώπιον του ειδικού μνημείου που έχει τοποθετηθεί για να ενθυμίζει σε όλους τους αστυνομικούς τους κεκοιμημένους συναδέλφους τους.

Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, παρουσία του Επιτελάρχου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου κ. Αστερίου Μαντζιώκα, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντού Θεσσαλίας κ. Θωμά Καρανάσιου, του Αστυνομικού Διευθυντού Λαρίσης κ. Αγάπιου Χαρακόπουλου, του Προϊσταμένου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας Αρχιμ. κ. Αλεξίου Κουρτέση και του προέδρου της ένωσης Αστυνομικών Λαρίσης κ. Αθανασίου Νταβούρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων