13/04/2021 13/04/2021 Πέρασαν 18 ολόκληρα χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη που πάγωσε και βύθισε το πανελλήνιο στο πένθος, όταν 21 μαθητές από το Μακροχώρι Ημαθίας άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο. Στο σημείο όπου έχει τοποθετηθεί ειδικό μνημείο μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, παρουσία του Δημάρχου Τεμπών κ. Γεωργίου Μανώλη και...
13 Απριλίου, 2021 - 19:40
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2021 - 19:42

Τρισάγιο Στα Τέμπη – 18 χρόνια από το δυστύχημα

Διαδώστε:
Τρισάγιο Στα Τέμπη – 18 χρόνια από το δυστύχημα

Πέρασαν 18 ολόκληρα χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη που πάγωσε και βύθισε το πανελλήνιο στο πένθος, όταν 21 μαθητές από το Μακροχώρι Ημαθίας άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

Στο σημείο όπου έχει τοποθετηθεί ειδικό μνημείο μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, παρουσία του Δημάρχου Τεμπών κ. Γεωργίου Μανώλη και του Αντιπεριφερειάρχου κ. Νικολάου Λιούπα, και τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αδικοχαμένων μαθητών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων