08/01/2020 08/01/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, μάς προσκαλεί την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι στο Δημοτικό Ωδείο Λαρίσης σε μία εκδήλωση αφιερωμένη στον μακαριστό προκάτοχο του, Μητροπολίτη Λαρίσης κυρό Ιγνάτιο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστεί το δεύτερο βιβλίο του μακαριστού Μητροπολίτου Ιγνατίου, το οποίο εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης...
08 Ιανουαρίου, 2020 - 9:41
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2020 - 9:28

Βιβλιοπαρουσίαση – Αφιέρωμα στον Μακαριστό Λαρίσης Ιγνάτιο

Διαδώστε:
Βιβλιοπαρουσίαση – Αφιέρωμα στον Μακαριστό Λαρίσης Ιγνάτιο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, μάς προσκαλεί την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι στο Δημοτικό Ωδείο Λαρίσης σε μία εκδήλωση αφιερωμένη στον μακαριστό προκάτοχο του, Μητροπολίτη Λαρίσης κυρό Ιγνάτιο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστεί το δεύτερο βιβλίο του μακαριστού Μητροπολίτου Ιγνατίου, το οποίο εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου εις μνήμη του κεκοιμημένου Ιεράρχου της.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Χαρίλαος Παπαγεωργίου, φιλόλογος και θεολόγος και ο κ. Νικόλαος Παπαθεοδώρου, ιατρός και ιστοριοδίφης, ενώ θα συντονίσει ο κ. Χαράλαμπος Στεργιούλης, δρ. βυζαντινής φιλολογίας.

Παρακαλούνται όλοι οι πιστοί χριστιανοί να προσέλθουν για να τιμήσουν την μνήμη του επί 24 έτη αοιδίμου Μητροπολίτου τους κυρού Ιγνατίου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων