19/12/2019 19/12/2019 Στην Χριστουγεννιάτικη εορτή της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λαρίσης συμμετείχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, μοίρασε δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται αυτές τις μέρες στη μονάδα, συνομίλησε με το νοσηλευτικό προσωπικό, επισκέφθηκε τα νεογνά και ενημερώθηκε από τον Διευθυντή της Παιδιατρικής κ. Γεώργιο Συρογιαννόπουλο για τα ζητήματα που αφορούν το τμήμα....
19 Δεκεμβρίου, 2019 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2019 - 22:00

Χαμόγελα γέμισε η Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λαρίσης

Διαδώστε:
Χαμόγελα γέμισε η Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λαρίσης

Στην Χριστουγεννιάτικη εορτή της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λαρίσης συμμετείχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, μοίρασε δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται αυτές τις μέρες στη μονάδα, συνομίλησε με το νοσηλευτικό προσωπικό, επισκέφθηκε τα νεογνά και ενημερώθηκε από τον Διευθυντή της Παιδιατρικής κ. Γεώργιο Συρογιαννόπουλο για τα ζητήματα που αφορούν το τμήμα.

Παρόντες και οι σπουδαστές μαγειρικής του ΙΕΚ Λάρισας του ΟΑΕΔ, οι οποίοι μαγείρεψαν και προσέφεραν εδέσματα σε όλους τους παρισταμένους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων