08/03/2024 08/03/2024 Στον εορτάζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Λαρίσης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής. Ο Ποιμενάρχης, στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο μαρτύριο ως ανάδειξη της πνευματικής ζωής και νίκη κατά της σαρκικότητας και του θανάτου. Μεγάλη χαρά για την ενορία η χειροθεσία δύο ευλαβών...
08 Μαρτίου, 2024 - 21:48
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2024 - 21:51

Χειροθεσία 2 νέων σε Αναγνώστες από τον Μητροπολίτη Λαρίσης

Διαδώστε:
Χειροθεσία 2 νέων σε Αναγνώστες από τον Μητροπολίτη Λαρίσης

Στον εορτάζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Λαρίσης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής.

Ο Ποιμενάρχης, στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο μαρτύριο ως ανάδειξη της πνευματικής ζωής και νίκη κατά της σαρκικότητας και του θανάτου.

Μεγάλη χαρά για την ενορία η χειροθεσία δύο ευλαβών νέων που διακονούν στο Ιερό Βήμα και στο Αναλόγιο του Ναού, του Κωνσταντίνου Πλιάμπου και του Αριστείδου Αλεξίου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους δύο νέους Αναγνώστες να διακονήσουν στην ενορία τους σε οιονδήποτε κάλεσμα των Εφημερίων τους και προέτρεψε όλους τους πιστούς να αναφωνήσουν το «Άξιοι».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων