03/04/2022 03/04/2022 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Τερψιθέας χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος σήμερα Κυριακή Δ’ Εβδομάδος των Νηστειών. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος μίλησε για τον Άγιο Ιωάννη, συγγραφέα της Κλίμακος και το έργο του. Ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε στον βαθμό του Αναγνώστη τον κ....
03 Απριλίου, 2022 - 15:45

Χειροθεσία Αναγνώστη στον Άγιο Αθανάσιο Τερψιθέας

Διαδώστε:
Χειροθεσία Αναγνώστη στον Άγιο Αθανάσιο Τερψιθέας

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Τερψιθέας χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος σήμερα Κυριακή Δ’ Εβδομάδος των Νηστειών.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος μίλησε για τον Άγιο Ιωάννη, συγγραφέα της Κλίμακος και το έργο του. Ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε στον βαθμό του Αναγνώστη τον κ. Χρήστο Ψαθά, φοιτητή της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Βελλάς, ευχόμενος καλή δύναμη στις σπουδές του.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στο εκκλησίασμα «Καλό υπόλοιπο Αγίας Τεσσαρακοστής».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων