19/09/2022 19/09/2022 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Μεγαλομάρτυρος Λαρίσης χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία μετά την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Στη διάρκεια της λειτουργίας τέλεσε την εις διάκονον χειροτονία του κ. Αθανασίου Κόκκοτα. Στην παραινετική προσφώνησή του προς τον νέο Διάκονο ο σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο...
19 Σεπτεμβρίου, 2022 - 10:37
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2022 - 10:39

Χειροτονία Διακόνου από τον Μητροπολίτη Λαρίσης

Διαδώστε:
Χειροτονία Διακόνου από τον Μητροπολίτη Λαρίσης

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Μεγαλομάρτυρος Λαρίσης χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία μετά την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Στη διάρκεια της λειτουργίας τέλεσε την εις διάκονον χειροτονία του κ. Αθανασίου Κόκκοτα. Στην παραινετική προσφώνησή του προς τον νέο Διάκονο ο σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο γεγονός της σταυρικής Ιερωσύνης, τόνισε στο νέο Διάκονο ότι υπάρχει για να διακονεί τον λαό του Θεού και την Εκκλησία του Χριστού ολόψυχα και αφοσιωμένα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων