01/05/2019 01/05/2019 Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου, της πολιτειακής ηγεσίας της Λάρισας, αλλά και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η υποδοχή του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Αικατερίνης στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Λαρίσης. Μέσα σε κλίμα κατάνυξης, ο ιερός κλήρος και οι ευσεβείς Χριστιανοί υποδέχτηκαν το Ιερό Λείψανο το οποίο...
01 Μαΐου, 2019 - 21:22

Υποδοχή του Λειψάνου της Αγίας Αικατερίνης στη Λάρισα

Διαδώστε:
Υποδοχή του Λειψάνου της Αγίας Αικατερίνης στη Λάρισα

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου, της πολιτειακής ηγεσίας της Λάρισας, αλλά και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η υποδοχή του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Αικατερίνης στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Λαρίσης.

Μέσα σε κλίμα κατάνυξης, ο ιερός κλήρος και οι ευσεβείς Χριστιανοί υποδέχτηκαν το Ιερό Λείψανο το οποίο μετέφερε από την γειτονική πόλη της Κατερίνης, προς αγιασμό και ευλογία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος και θα παραμείνει στο Ναό ως και την Κυριακή 5 Μαϊου.

Στην προσλαλιά του ο Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος αρχικά ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη κ. Γεώργιο για τη μεγάλη ευλογία να προσκομίσει στην πόλη της Θεσσαλίας τον πολύτιμο αυτό θησαυρό, καθώς και τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Κίτρους π. Βαρνάβα Λεοντιάδη, στο ναό του οποίου φυλάσσεται το λείψανο της Αγίας Αικατερίνης, ενώ συνεχάρη τον δραστήριο προϊστάμενο της ενορίας του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου π. Νικηφόρο Κοντογιάννη για το πολύπλευρο ποιμαντικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων