17/12/2018 17/12/2018 Του Αγίου Διονυσίου σήμερα και γιορτάζει ο Ναός των Αγίων Αναργύρων της πόλης της Λευκάδας όπου φυλάσσεται ομοίωμα της Λάρνακας του Αγίου Διονυσίου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας κατά τα καθιερωμένα, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής, πραγματοποιήθηκε λιτανεία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Λευκάδας και Ιθάκης κ. Θεόφιλου. Η πομπή, συνοδεία πιστών, πέρασε από το Γηροκομείο,...
17 Δεκεμβρίου, 2018 - 22:19

Η λιτανεία του Αγίου Διονυσίου στην πόλη της Λευκάδας

Διαδώστε:
Η λιτανεία του Αγίου Διονυσίου στην πόλη της Λευκάδας

Του Αγίου Διονυσίου σήμερα και γιορτάζει ο Ναός των Αγίων Αναργύρων της πόλης της Λευκάδας όπου φυλάσσεται ομοίωμα της Λάρνακας του Αγίου Διονυσίου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας κατά τα καθιερωμένα, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής, πραγματοποιήθηκε λιτανεία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Λευκάδας και Ιθάκης κ. Θεόφιλου. Η πομπή, συνοδεία πιστών, πέρασε από το Γηροκομείο, το Νοσοκομείο και μέσω της κεντρικής αγοράς επέστρεψε στο Ναό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων