19/12/2018 19/12/2018 Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο «Καταφυγή» η Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Ιεράς  Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης. Αρχικά τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία στον Ι. Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, πλησίον του κτηρίου της Καταφυγής. Στη συνεχεία, ξεκίνησαν οι εργασίες της Ιερατικής Συνάξεως. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος κ. Θεόφιλος υποδέχθηκε τους κληρικούς απευθύνοντας λόγους πατρικούς και...
19 Δεκεμβρίου, 2018 - 22:51

Ιερατική Σύναξη στη Λευκάδα

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη στη Λευκάδα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο «Καταφυγή» η Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Ιεράς  Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης.

Αρχικά τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία στον Ι. Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, πλησίον του κτηρίου της Καταφυγής. Στη συνεχεία, ξεκίνησαν οι εργασίες της Ιερατικής Συνάξεως. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος κ. Θεόφιλος υποδέχθηκε τους κληρικούς απευθύνοντας λόγους πατρικούς και στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον Αιδεσιμολογιώτατο Πρεσβύτερο π. Νεκτάριο Μάλφα, εφημέριο Ιερού Ενοριακού Ναού Παμ. Ταξιαρχών Καρυωτών ο οποίος διαπραγματεύτηκε το θέμα: «Η προετοιμασία του Ιερέως για τα Χριστούγεννα οικογενειάκως και ενοριακώς».

Στο δεύτερο μέρος της Συνάξεως έγινε ενημέρωση από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς μας Μητροπόλεως Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Αθανάσιο Κοσμά περί υπηρεσιακών και διοικητικών θεμάτων και στη συνέχεια από την κ. Μαρία Θεριανού η οποία παρουσίασε το τεράστιο θέμα του Κτηματολογίου.

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΑΣ [email protected]

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων