03/11/2018 03/11/2018 Διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης 1 Νοεμβρίου 2018 στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού Λευκάδας, η δεύτερη Σύναξη Μελέτης Αγίας Γραφής (Σ.Μ.Α.Γ.) με ομιλητή τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Ιωαννίκο Ζαμπέλη, Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης και θέμα «Τά σημεία τῆς Βασιλείας τοῦ Θεοῦ». Ο π. Ιωαννίκιος στην παρουσίασή του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε Αγιογραφικές αναφορές...
03 Νοεμβρίου, 2018 - 15:26

Ι. Μ. Λευκάδος: Διεξήχθη η 2η Σύναξη Μελέτης Αγ. Γραφής

Διαδώστε:
Ι. Μ. Λευκάδος: Διεξήχθη η 2η Σύναξη Μελέτης Αγ. Γραφής

Διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης 1 Νοεμβρίου 2018 στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού Λευκάδας, η δεύτερη Σύναξη Μελέτης Αγίας Γραφής (Σ.Μ.Α.Γ.) με ομιλητή τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Ιωαννίκο Ζαμπέλη, Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης και θέμα «Τά σημεία τῆς Βασιλείας τοῦ Θεοῦ».

Ο π. Ιωαννίκιος στην παρουσίασή του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε Αγιογραφικές αναφορές που μαρτυρούν την παρουσία και τη μέριμνα του Θεού στο κόσμο και την καθημερινή βιοτή του πιστού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων