30/10/2018 30/10/2018 Ένα βιωματικό σεμινάριο για σκεπτόμενους γονείς θα λάβει χώρα στο Νυδρί Λευκάδας. Πιο συγκεκριμένα για μια ακόμη χρονιά, αρχίζουν οι «Διάλογοι Γονέων», μια κίνηση της τοπικής Εκκλησίας για την ουσιαστική στήριξη της οικογένειας. Με τίτλο «Συζητώντας για τα συναισθήματά μας» θα πραγματοποιείται (το σεμινάριο) κάθε δευτέρα από τις 5 Νοεμβρίου εώς τις 10 Δεκεμβρίου. Για...
30 Οκτωβρίου, 2018 - 19:30

Σεμινάριο για σκεπτόμενους γονείς στη Λευκάδα

Διαδώστε:
Σεμινάριο για σκεπτόμενους γονείς στη Λευκάδα

Ένα βιωματικό σεμινάριο για σκεπτόμενους γονείς θα λάβει χώρα στο Νυδρί Λευκάδας. Πιο συγκεκριμένα για μια ακόμη χρονιά, αρχίζουν οι «Διάλογοι Γονέων», μια κίνηση της τοπικής Εκκλησίας για την ουσιαστική στήριξη της οικογένειας. Με τίτλο «Συζητώντας για τα συναισθήματά μας» θα πραγματοποιείται (το σεμινάριο) κάθε δευτέρα από τις 5 Νοεμβρίου εώς τις 10 Δεκεμβρίου.
Για φέτος λοιπόν θα ξεκινήσουν από το ΝΥΔΡΙ με ένα βιωματικό σεμινάριο, διάρκειας έξι εβδομαδιαίων συναντήσεων. Θα διεξάγεται στο «Κέντρο Νεότητας ενορίας Νυδριού και περιχώρων» δίπλα στον Ιερό Ναό της Παναγίας, κάθε δευτέρα όπως προαναφέρθηκε και ώρα 18.30 – 20.00.
Το σεμινάριο θα εμψυχώσει η ψυχολόγος και επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης «ΔΙΑΥΛΟΣ» κ. Βασιλική Κατωπόδη.
Μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι είκοσι γονείς με δήλωση συμμετοχής και σειρά προτεραιότητας, οι οποίοι θα έχουν σταθερή συμμετοχή στις συναντήσεις.
Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Κυριακή 4.11.2018 στα τηλέφωνα: 2645022415 (εσ.: 21-23) και 6974795265 (π. Ιωαννίκιος) ή με μήνυμα στο messenger με την επωνυμία: Κέντρο Νεότητας (Λευκάδας – Ιθάκης).
Με τη νέα χρονιά θα υλοποιηθεί αντίστοιχο σεμινάριο για γονείς στην πόλη της Λευκάδας. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων