12/11/2018 12/11/2018 Την Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 6.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί,  η τρίτη Σύναξη μελέτης Αγίας Γραφής (Σ.Μ.Α.Γ.) της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης, με ομιλητή τον Οσιολογιώτατο Οικονόμο π. Σιλουανό Μεταξά, αδελφό της Ιεράς Μονής Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης Λευκάδος, με τίτλο «Καθένας, λοιπόν, που θα με ομολογήσει Σωτήρα του και Θεό του εμπρός στους ανθρώπους, θα τον ομολογήσω και εγώ έμπροσθεν...
12 Νοεμβρίου, 2018 - 12:04

Σύναξη Μελέτης Αγ.Γραφής στη Μητρ.Λευκάδος

Διαδώστε:
Σύναξη Μελέτης Αγ.Γραφής στη Μητρ.Λευκάδος

Την Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 6.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί,  η τρίτη Σύναξη μελέτης Αγίας Γραφής (Σ.Μ.Α.Γ.) της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης, με ομιλητή τον Οσιολογιώτατο Οικονόμο π. Σιλουανό Μεταξά, αδελφό της Ιεράς Μονής Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης Λευκάδος, με τίτλο «Καθένας, λοιπόν, που θα με ομολογήσει Σωτήρα του και Θεό του εμπρός στους ανθρώπους, θα τον ομολογήσω και εγώ έμπροσθεν του ουρανίου πατρός μου ως ιδικόν μου….» (Ματθ. 10, 32 – 33).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων