02/11/2021 02/11/2021 Το πρωί της Δευτέρας 1 Νοεμβρίου 2021 τελέσθηκε, τηρουμένων των προστατευτικών προληπτικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού covid-19, η Ακολουθία του πρωτομηνιάτικου Αγιασμού στην ανακαινισμένη παθολογική πτέρυγα του παλαιού Νοσοκομείου της πόλεως της Λευκάδος, όπου και φιλοξενείται ο Οίκος Προνοίας (Γηροκομείο). Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος, πλαισιούμενος από...
02 Νοεμβρίου, 2021 - 15:03
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2021 - 15:11

Αγιασμό στον τοπικό Οίκο Πρόνοιας τέλεσε ο Μητροπολίτης Λευκάδος

Διαδώστε:
Αγιασμό στον τοπικό Οίκο Πρόνοιας τέλεσε ο Μητροπολίτης Λευκάδος

Το πρωί της Δευτέρας 1 Νοεμβρίου 2021 τελέσθηκε, τηρουμένων των προστατευτικών προληπτικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού covid-19, η Ακολουθία του πρωτομηνιάτικου Αγιασμού στην ανακαινισμένη παθολογική πτέρυγα του παλαιού Νοσοκομείου της πόλεως της Λευκάδος, όπου και φιλοξενείται ο Οίκος Προνοίας (Γηροκομείο).

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος, πλαισιούμενος από τον Διευθυντή του Γηροκομείου Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο π. Παναγιώτη Ζαβιτσάνο και τον ευλαβέστατο Διάκονο π. Σεραφείμ Περγάρη. Μετά το πέρας της Ιεράς Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος ήρθε σε επικοινωνία με το νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό, καθώς και τους τροφίμους αδελφούς μας μοιράζοντάς τους διάφορες ευλογίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων