21/01/2021 21/01/2021 Αρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αοιδίμων Αρχιερέων Νικηφόρου και Δωροθέου και πάντων των αρχιερατευσάντων στην Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης, καθώς και των Ευεργετών των Κληροδοτημάτων και των Ιδρυμάτων της Μητροπόλεως, θα τελεσθεί την άλλη Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021, στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στο Λιβάδι Καρυάς Λευκάδος, μετά από Θεία Λειτουργία....
21 Ιανουαρίου, 2021 - 12:39
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2021 - 12:11

Αρχιερατικό Μνημόσυνο στη Μονή Αγ. Ιωάννου του Προδρόμου

Διαδώστε:
Αρχιερατικό Μνημόσυνο στη Μονή Αγ. Ιωάννου του Προδρόμου

Αρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αοιδίμων Αρχιερέων Νικηφόρου και Δωροθέου και πάντων των αρχιερατευσάντων στην Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης, καθώς και των Ευεργετών των Κληροδοτημάτων και των Ιδρυμάτων της Μητροπόλεως, θα τελεσθεί την άλλη Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021, στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στο Λιβάδι Καρυάς Λευκάδος, μετά από Θεία Λειτουργία.

Ο Ιερός Κλήρος, οι τοπικές Αρχές και άπαντες οι ευσεβείς Χριστιανοί καλούνται από την Μητρόπολη Λευκάδος να συμπροσευχηθούν και να τιμήσουν τη μνήμη τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων