22/10/2020 22/10/2020 Στη Δημοτική Κοινότητα Καλάμου θα πραγματοποιηθεί ένα πρόγραμμα δράσης του Νοσοκομείου Λευκάδος και της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης με θέμα: “Covid-19 & Καρκίνος του Μαστού”.  Η δράση γίνεται στα πλαίσια της πρόληψης του καρκίνου του μαστού στον Κάλαμο όπου θα βρίσκεται κλιμάκιο του Νοσοκομείου Λευκάδος το πρωί της Πέμπτης 29 Οκτωβρίου 2020 από τις...
22 Οκτωβρίου, 2020 - 19:44
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2020 - 18:48

“Covid-19 & Καρκίνος του Μαστού” από την Μητρόπολη Λευκάδος

Διαδώστε:
“Covid-19 & Καρκίνος του Μαστού” από την Μητρόπολη Λευκάδος

Στη Δημοτική Κοινότητα Καλάμου θα πραγματοποιηθεί ένα πρόγραμμα δράσης του Νοσοκομείου Λευκάδος και της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης με θέμα: “Covid-19 & Καρκίνος του Μαστού”. 

Η δράση γίνεται στα πλαίσια της πρόληψης του καρκίνου του μαστού στον Κάλαμο όπου θα βρίσκεται κλιμάκιο του Νοσοκομείου Λευκάδος το πρωί της Πέμπτης 29 Οκτωβρίου 2020 από τις 8:15 το πρωί προκειμένου να πραγματοποιηθεί προληπτικός έλεγχος για τον καρκίνο του μαστού στο γυναικείο πληθυσμό του νησιού.

Προκειμένου να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας εναντίον της εξάπλωσης του Covid-19, κρίθηκε προτιμότερο και ασφαλέστερο να γίνει χρήση της αίθουσας του Κάτω Σχολείου του νησιού.

Δείτε τη σχετική αφίσα: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων