04/07/2021 04/07/2021 Τα ονομαστήρια του άγει στις 8 Ιουλίου ο Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη ο Σεβασμιώτατος λόγω και της δοκιμασίας που όλοι βιώνουμε, δεν θα εορτάσει ούτε θα δεχθεί επισκέψεις και ευχές. “Γίνεται γνωστό ότι την Πέμπτη, 8 Ιουλίου ε.ε., ημέρα κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία...
04 Ιουλίου, 2021 - 15:33

Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Λευκάδος

Διαδώστε:
Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Λευκάδος

Τα ονομαστήρια του άγει στις 8 Ιουλίου ο Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη ο Σεβασμιώτατος λόγω και της δοκιμασίας που όλοι βιώνουμε, δεν θα εορτάσει ούτε θα δεχθεί επισκέψεις και ευχές.

“Γίνεται γνωστό ότι την Πέμπτη, 8 Ιουλίου ε.ε., ημέρα κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία τιμά την μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Θεοφίλου του Μυροβλήτου, άγει τα ονομαστήριά του ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. κ. Θ ε ο φ ι λ ο ς. Εφέτος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, λόγω και της δοκιμασίας που όλοι βιώνουμε, δεν θα εορτάσει ούτε θα δεχθεί επισκέψεις και ευχές. Οι ευσεβείς Χριστιανοί όμως, καθώς και οι Κληρικοί μας, έχουν την δυνατότητα να συμπροσευχηθούν υπέρ υγείας, μακροημερεύσεως και ενισχύσεως του Πνευματικού μας Πατρός και Ποιμενάρχου στο πολυσχιδές έργο Του”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων