06/07/2021 07/07/2021 Τηρουμένων των προστατευτικών προληπτικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού covid-19 έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας 5 Ιουλίου 2021 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Λευκάδος η 51η από ενθρονίσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδος κ. Θεοφίλου Σύναξη των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης. Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τους κληρικούς απευθύνοντας λόγους πατρικούς και στη...
06 Ιουλίου, 2021 - 12:34
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2021 - 1:06

Διεξήχθη η 51η Ιερατική Σύναξη της Ι.Μ. Λευκάδος

Διαδώστε:
Διεξήχθη η 51η Ιερατική Σύναξη της Ι.Μ. Λευκάδος

Τηρουμένων των προστατευτικών προληπτικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού covid-19 έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας 5 Ιουλίου 2021 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Λευκάδος η 51η από ενθρονίσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδος κ. Θεοφίλου Σύναξη των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τους κληρικούς απευθύνοντας λόγους πατρικούς και στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως, Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης π. Ιωαννίκιος Ζαμπέλης ο οποίος και πραγματεύτηκε το θέμα: «Ποιμαντικοί και Κατηχητικοί προβληματισμοί από την εμπειρία της πανδημίας». Ακολούθησε γόνιμος διάλογος μεταξύ των κληρικών και του ομιλητού.

Στο δεύτερο μέρος της Ιερατικής Συνάξεως έγινε ενημέρωση από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο π. Αθανάσιο Κοσμά καθώς και τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη π. Σπυρίδωνα Μπούρη περί υπηρεσιακών και διοικητικών θεμάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων