05/02/2021 05/02/2021 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλο συνάντησε το μεσημέρι της Τετάρτης, 3 Φεβρουαρίου 2021, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα, συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Ανδρέα Κτενά. Κατά την διάρκεια της συνάντησής τους, η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα του θρόνου του Επισκοπείου, τηρουμένων των προστατευτικών-προληπτικών μέτρων για την μη εξάπλωση...
05 Φεβρουαρίου, 2021 - 10:37
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2021 - 10:11

Εγκρίθηκαν οι όροι για την αποκατάσταση της Ι.Μ. Κόκκινης Εκκλησιάς

Διαδώστε:
Εγκρίθηκαν οι όροι για την αποκατάσταση της Ι.Μ. Κόκκινης Εκκλησιάς

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλο συνάντησε το μεσημέρι της Τετάρτης, 3 Φεβρουαρίου 2021, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα, συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Ανδρέα Κτενά. Κατά την διάρκεια της συνάντησής τους, η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα του θρόνου του Επισκοπείου, τηρουμένων των προστατευτικών-προληπτικών μέτρων για την μη εξάπλωση του κορωνοϊού, η κα Περιφερειάρχης μεταξύ άλλων ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για την έγκριση των όρων δημοπράτησης από την Οικονομική Επιτροπή της Π.Ι.Ν. της μελέτης αποκατάστασης της Ιεράς Μονής Κόκκινης Εκκλησιάς Πλατυστόμων, η οποία έρχεται ως συνέχεια των εγκρίσεων -την προηγούμενη εβδομάδα- των δύο Ιερών Ναών στο Αθάνι, αλλά και έξι εκκλησιαστικών μνημείων που ήδη έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας ακολουθούν σύντομα οι εγκρίσεις και για τους Ιερούς Ναούς Κομηλιού και Δραγάνου Λευκάδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων