22/02/2021 22/02/2021 Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε σήμερα το πρωί Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος. Ο σεπτός Ποιμενάρχης προσήλθε νωρίς το πρωί στον Οίκο Πρόνοιας (Γηροκομείο) Λευκάδος, όπου και του χορηγήθηκε η πρώτη δόση του εμβολίου από ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Ακολούθησε ο εμβολιασμός του Διευθυντή του Γηροκομείου Αιδεσιμολ....
22 Φεβρουαρίου, 2021 - 18:45

Έκανε το εμβόλιο και ο Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης

Διαδώστε:
Έκανε το εμβόλιο και ο Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε σήμερα το πρωί Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος. Ο σεπτός Ποιμενάρχης προσήλθε νωρίς το πρωί στον Οίκο Πρόνοιας (Γηροκομείο) Λευκάδος, όπου και του χορηγήθηκε η πρώτη δόση του εμβολίου από ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Ακολούθησε ο εμβολιασμός του Διευθυντή του Γηροκομείου Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβυτέρου π. Παναγιώτου Ζαβιτσάνου, του νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού καθώς και των τροφίμων εκείνων του Ιδρύματος της Ιεράς  Μητροπόλεως Λευκάδος, που η κατάσταση της υγείας τους το επιτρέπει και ταυτόχρονα επιβάλλει.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης καθ´όλη τη διάρκεια της πανδημίας έχει κρατήσει υπεύθυνη και ουσιαστική στάση αναφορικά με την καθολική και πιστή εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων εξάπλωσης του κορωνοϊού με συχνές Εγκυκλίους και πατρικές νουθεσίες προς τους κληρικούς και λαϊκούς συνεργάτες καθώς και το φιλόχριστο πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων