29/05/2021 29/05/2021 Ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Νικήτα του Ομολογητού στην ομώνυμη κώμη της Λευκάδος τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 27 Μαΐου 2021 στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Αγίου Νικήτα στην ομώνυμη κώμη της Λευκάδος. Στον Πανηγυρικό Εσπερινό και στην αρτοκλασία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος κ. Θεόφιλος ο οποίος τίμησε τη μνήμη του Αγίου Νικήτα,...
29 Μαΐου, 2021 - 11:45
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2021 - 11:29

Εόρτασαν τον Άγιο Νικήτα τον Ομολογητή στη Λευκάδα

Διαδώστε:
Εόρτασαν τον Άγιο Νικήτα τον Ομολογητή στη Λευκάδα

Ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Νικήτα του Ομολογητού στην ομώνυμη κώμη της Λευκάδος τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 27 Μαΐου 2021 στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Αγίου Νικήτα στην ομώνυμη κώμη της Λευκάδος.

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό και στην αρτοκλασία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος κ. Θεόφιλος ο οποίος τίμησε τη μνήμη του Αγίου Νικήτα, Αρχιεπισκόπου Χαλκηδόνος του Ομολογητού για τις αρετές του οποίου μίλησε στους πιστούς ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Σπυρίδων Μπούρης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων