05/09/2020 05/09/2020 Στο Ιερό Ναό της Οσίας Φοίβης στη θέση “Κοντράτα” στο Πινακοχώρι Λευκάδος τελέστηκε με την ευκαιρία της εορτής της μνήμης της Οσίας Φοίβης της Διακόνισσας Ιερά Αγρυπνία το απόγευμα της Τετάρτης προς Πέμπτη, 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2020.  Τόσο τις προβλεπόμενες Ιερές Ακολουθίες του Εσπερινού και του Όρθρου όσο και το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας...
05 Σεπτεμβρίου, 2020 - 19:11
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2020 - 18:43

Εορτάστηκε η μνήμη της Οσίας Φοίβης στη Λευκάδα

Διαδώστε:
Εορτάστηκε η μνήμη της Οσίας Φοίβης στη Λευκάδα

Στο Ιερό Ναό της Οσίας Φοίβης στη θέση “Κοντράτα” στο Πινακοχώρι Λευκάδος τελέστηκε με την ευκαιρία της εορτής της μνήμης της Οσίας Φοίβης της Διακόνισσας Ιερά Αγρυπνία το απόγευμα της Τετάρτης προς Πέμπτη, 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2020. 

Τόσο τις προβλεπόμενες Ιερές Ακολουθίες του Εσπερινού και του Όρθρου όσο και το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας τέλεσε ο εφημέριος της Ενορίας Εισοδίων Θεοτόκου Τσουκαλάδων Αιδεσιμολ. Οικονόμος π. Ιωάννης Λάζαρης ενώ το ιερό αναλόγιο πλαισίωσε ο Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Σκιαδαρέσης και ο Αιδεσιμολ. Πρεσβύτερος π. Βασίλειος Κακλαμάνης με μια χορεία νέων ιεροψαλτών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων