28/04/2022 28/04/2022 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλο επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης, 28 Απριλίου 2022 στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Λευκάδος κ. Νικόλαος Νικολάου. O κ. Νικολάου συνοδευόταν από τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Χριστοφάνη Σιόζο. Κατά την διάρκεια της συζήτησής τους αντάλλαξαν απόψεις και προτάσεις και τόνισαν μεταξύ άλλων την...
28 Απριλίου, 2022 - 21:23
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2022 - 21:05

Επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Λευκάδος στον Μητροπολίτη

Διαδώστε:
Επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Λευκάδος στον Μητροπολίτη

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλο επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης, 28 Απριλίου 2022 στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Λευκάδος κ. Νικόλαος Νικολάου.

O κ. Νικολάου συνοδευόταν από τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Χριστοφάνη Σιόζο. Κατά την διάρκεια της συζήτησής τους αντάλλαξαν απόψεις και προτάσεις και τόνισαν μεταξύ άλλων την σημασία της ασφάλειας των πολιτών της Λευκάδος και κατ’ επέκταση όλης της Μητροπολιτικής Περιφέρειας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων