09/04/2019 09/04/2019 Το πρωί της Δευτέρας επισκέφθηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως η Ενορία Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λαρίσης με επικεφαλής τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Δημήτριο Καρανίκα. Με αφορμή την μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή της εν λόγω Ενορίας στο νησί της Λευκάδος, ο π. Δημήτριος συνοδευόμενος από τον Αιδεσιμ. π. Ευάγγελο Παπαδημητρίου...
09 Απριλίου, 2019 - 22:40

Επισκέπτες από τη Λάρισα στον Μητρ. Λευκάδος

Διαδώστε:
Επισκέπτες από τη Λάρισα στον Μητρ. Λευκάδος

Το πρωί της Δευτέρας επισκέφθηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως η Ενορία Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λαρίσης με επικεφαλής τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Δημήτριο Καρανίκα. Με αφορμή την μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή της εν λόγω Ενορίας στο νησί της Λευκάδος, ο π. Δημήτριος συνοδευόμενος από τον Αιδεσιμ. π. Ευάγγελο Παπαδημητρίου και τους ευλαβείς ενορίτες τους έκαναν πρώτη στάση στο Επισκοπείο για να λάβουν την ευχή και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου, ο οποίος με την σειρά του απηύθυνε λόγους πνευματικούς και μοίρασε σε όλους διάφορες ευλογίες. Επόμενη στάση αποτέλεσε η Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στο Λιβάδι Καρυάς. Οι πατέρες της Ι. Μονής υποδέχθηκαν τους ευσεβείς προσκυνητές και προσέφεραν μοναστηριακό κέρασμα σε όλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων