27/05/2021 27/05/2021 Το πρωί της Τετάρτης, 26 Μαΐου 2021, με την ευκαιρία της εορτής της Μεσοπεντηκοστής, εψάλη στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου, τηρουμένων των περιοριστικών μέτρων εξάπλωσης του Covid-19, η Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου. Την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο...
27 Μαΐου, 2021 - 13:01
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2021 - 13:06

Η εορτή της Μεσοπεντηκοστής στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου Λευκάδος

Διαδώστε:
Η εορτή της Μεσοπεντηκοστής στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου Λευκάδος

Το πρωί της Τετάρτης, 26 Μαΐου 2021, με την ευκαιρία της εορτής της Μεσοπεντηκοστής, εψάλη στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου, τηρουμένων των περιοριστικών μέτρων εξάπλωσης του Covid-19, η Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου.

Την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης π. Σπυρίδων Μπούρης. Πριν το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των κτητόρων του Ιερού Ναού Ευσταθίου και Ευτυχίου Λαλαφράγκου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων