29/01/2022 29/01/2022 Το πρωί της Παρασκευής, 28 Ιανουαρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεόφιλος μετέβη, συνοδευόμενος από τον Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη π. Ιωαννίκιο Ζαμπέλη, στο Μουσικό Σχολείο Λευκάδος όπου κι ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα, κατόπιν προσκλήσεως του Διευθυντού κ. Νικολάου Κονιδάρη. Στη συνέχεια ο π. Ιωαννίκιος λαμβάνοντας αφορμή από την εορτή των προστατών της...
29 Ιανουαρίου, 2022 - 19:25
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2022 - 22:08

Η ευλόγηση της Πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας του Μουσικού Σχολείου Λευκάδος από τον Μητροπολίτη κ. Θεόφιλο

Διαδώστε:
Η ευλόγηση της Πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας του Μουσικού Σχολείου Λευκάδος από τον Μητροπολίτη κ. Θεόφιλο

Το πρωί της Παρασκευής, 28 Ιανουαρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεόφιλος μετέβη, συνοδευόμενος από τον Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη π. Ιωαννίκιο Ζαμπέλη, στο Μουσικό Σχολείο Λευκάδος όπου κι ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα, κατόπιν προσκλήσεως του Διευθυντού κ. Νικολάου Κονιδάρη.

Στη συνέχεια ο π. Ιωαννίκιος λαμβάνοντας αφορμή από την εορτή των προστατών της Παιδείας Τρίων Ιεραρχών Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου αναφέρθηκε με συντομία στο έργο και τη δράση των τριών μεγάλων αυτών μορφών της Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων