20/09/2022 20/09/2022 Ανήμερα της εορτής του Αγίου Ευσταθίου, το πρωί της Τρίτης, 20 Σεπτεμβρίου 2022, τελέσθηκε στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτοπρεσβυτέρου Παναγιώτου Ζαβιτσάνου, εφημερίου του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Αθανασίου Απολπαίνης, της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδος και Ιθάκης. Πριν το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Ιερό Μνημόσυνο υπέρ μακαρίας μνήμης και...
20 Σεπτεμβρίου, 2022 - 20:23
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2022 - 23:47

Η Ι.Μ. Λευκάδος τίμησε τον Άγιο Ευστάθιο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η Ι.Μ. Λευκάδος τίμησε τον Άγιο Ευστάθιο (ΦΩΤΟ)

Ανήμερα της εορτής του Αγίου Ευσταθίου, το πρωί της Τρίτης, 20 Σεπτεμβρίου 2022, τελέσθηκε στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτοπρεσβυτέρου Παναγιώτου Ζαβιτσάνου, εφημερίου του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Αθανασίου Απολπαίνης, της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδος και Ιθάκης.

Πριν το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Ιερό Μνημόσυνο υπέρ μακαρίας μνήμης και αιωνίου αναπαύσεως του Ευσταθίου Λαλαφράγου, συζύγου της δωρήτριας του Ιερού Ναού κ. Περσεφόνης Λαλαφράγκου, του αειμνήστου υιού τους Ευτυχίου καθώς και των συγγενών αυτών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων