22/10/2022 22/10/2022 Τη μνήμη του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης. Το πρωί της Πέμπτης, 21ης Οκτωβρίου 2022 τελέσθηκε στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου, Πατριάρχου Κων/ πόλεως Θεία Λειτουργία, με την ευκαιρία της εορτής της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Οσίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω. Το...
22 Οκτωβρίου, 2022 - 9:01
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2022 - 0:18

Ι.Μ Λευκάδος και Ιθάκης: Μνημόσυνο Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ι.Μ Λευκάδος και Ιθάκης: Μνημόσυνο Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου (ΦΩΤΟ)

Τη μνήμη του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης.

Το πρωί της Πέμπτης, 21ης Οκτωβρίου 2022 τελέσθηκε στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου, Πατριάρχου Κων/ πόλεως Θεία Λειτουργία, με την ευκαιρία της εορτής της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Οσίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω.

Το Μυστήριο τέλεσε ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης π. Ιωαννίκιος Ζαμπέλης.

Πριν το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελἐσθηκε το Ιερό Μνημόσυνο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου καθώς και του αείμνηστου κληρικού της Μητρόπολης π. Εμμανουήλ Αρβανίτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων