23/11/2023 23/11/2023 Με αφορμή την είσοδο στην περίοδο των Χριστουγέννων, τελέσθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 22ης Νοεμβρίου 2023 στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Νικολάου Λευκάδος το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδος κ. Θεοφίλου, πλαισιωμένου από κληρικούς της Αρχιερατικής Περιφέρειας Λευκάδος. Κατά την διάρκεια της τελέσεως του Ιερού Μυστηρίου οι ευλαβείς προσκυνητές είχαν την...
23 Νοεμβρίου, 2023 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2023 - 19:05

Ιερό Ευχέλαιο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λευκάδος τέλεσε ο Μητροπολίτης Θεόφιλος

Διαδώστε:
Ιερό Ευχέλαιο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λευκάδος τέλεσε ο Μητροπολίτης Θεόφιλος

Με αφορμή την είσοδο στην περίοδο των Χριστουγέννων, τελέσθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 22ης Νοεμβρίου 2023 στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Νικολάου Λευκάδος το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδος κ. Θεοφίλου, πλαισιωμένου από κληρικούς της Αρχιερατικής Περιφέρειας Λευκάδος.

Κατά την διάρκεια της τελέσεως του Ιερού Μυστηρίου οι ευλαβείς προσκυνητές είχαν την δυνατότητα να προσκυνήσουν τεμάχια ιερών λειψάνων των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού τα οποία και προσκόμισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης.

Μετά το πέρας του Ιερού Μυστηρίου ο Σεβασμιώτατος έχρισε τον κλήρο και τους ευσεβείς προσκυνητές ευχόμενος όπως αξιωθούμε όλοι να εορτάσουμε την μεγάλη Δεσποτική εορτή της Εκκλησίας μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων