22/01/2022 22/01/2022 Ο Οίκος Πρόνοιας (Γηροκομείο) Λευκάδος ανακοίνωσε ότι μετά από επαναλαμβανόμενους διαγνωστικούς ελέγχους στους τρόφιμους και στο προσωπικό του Γηροκομείου διαπιστώθηκαν σήμερα 22 Ιανουαρίου –ενώ δεν βρίσκονταν στην εργασία τους- δύο θετικά κρούσματα κορωνοϊού στο προσωπικό και τους συστήθηκε κατ’ οίκον περιορισμός. Ενημερώθηκε άμεσα ο ΕΟΔΥ και ζητήθηκε από τη διοίκηση της Μονάδας έκτακτος διαγνωστικός έλεγχος για...
22 Ιανουαρίου, 2022 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2022 - 20:35

Κλειστός θα παραμείνει ο Οίκος Πρόνοιας Λευκάδος λόγω κορωνοϊού

Διαδώστε:
Κλειστός θα παραμείνει ο Οίκος Πρόνοιας Λευκάδος λόγω κορωνοϊού

Ο Οίκος Πρόνοιας (Γηροκομείο) Λευκάδος ανακοίνωσε ότι μετά από επαναλαμβανόμενους διαγνωστικούς ελέγχους στους τρόφιμους και στο προσωπικό του Γηροκομείου διαπιστώθηκαν σήμερα 22 Ιανουαρίου –ενώ δεν βρίσκονταν στην εργασία τους- δύο θετικά κρούσματα κορωνοϊού στο προσωπικό και τους συστήθηκε κατ’ οίκον περιορισμός. Ενημερώθηκε άμεσα ο ΕΟΔΥ και ζητήθηκε από τη διοίκηση της Μονάδας έκτακτος διαγνωστικός έλεγχος για όλους τους τρόφιμους και το προσωπικό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε ο έλεγχος από το τοπικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και τη γιατρό της Μονάδας, όπου και διαπιστώθηκαν 12 θετικά κρούσματα στους τρόφιμους και 1 επιπλέον στο προσωπικό. Δύο από τα κρούσματα των τροφίμων παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα και οι υπόλοιποι ασυμπτωματικοί.

Αμέσως το μέλος του προσωπικού απομακρύνθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό και οι τρόφιμοι απομονώθηκαν από τους υπόλοιπους, ενώ τηρούνται τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ. Όλοι οι τρόφιμοι (σύνολο 32) είναι πλήρως εμβολιασμένοι, ενώ τους έχει χορηγηθεί και η αναμνηστική δόση.

Τέλος ανακοινώνεται ότι η Μονάδα θα παραμείνει κλειστή μέχρι νεωτέρας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων