23/05/2023 23/05/2023 Το πρωί του Σαββάτου, 20 Μαΐου 2023 τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Αγραπιδιά Καλάμου Λευκάδος Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμανδρίτου π. Σπυρίδωνος Μπούρη. Πριν το πέρας του Μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας ο Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο Ιερό Μνημόσυνο του αείμνηστου Δημητρίου Συμεωνίδη ευχόμενος στους οικείους του όπως...
23 Μαΐου, 2023 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2023 - 19:18

Λευκάδα: Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία και τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο στην Αγία Παρασκευή Αγραπιδιάς

Διαδώστε:
Λευκάδα: Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία και τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο στην Αγία Παρασκευή Αγραπιδιάς

Το πρωί του Σαββάτου, 20 Μαΐου 2023 τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Αγραπιδιά Καλάμου Λευκάδος Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμανδρίτου π. Σπυρίδωνος Μπούρη.

Πριν το πέρας του Μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας ο Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο Ιερό Μνημόσυνο του αείμνηστου Δημητρίου Συμεωνίδη ευχόμενος στους οικείους του όπως ο Θεός αναπαύει την ψυχή του εν χώρα ζώντων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων