03/08/2023 03/08/2023 Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή των φετινών περιόδων στις μόνιμες κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της στη Φανερωμένη, η Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης, προσκαλεί για μια ακόμη χρονιά τα παιδιά της στην «Κατασκήνωση στην πόλη», για  μία ακόμη δυνατή εμπειρία ζωής· μια ακόμη ευκαιρία ζωντανής ψυχαγωγίας, γνώσης, δημιουργίας και εκκλησιαστικής αγωγής. Η “Κατασκήνωση στην πόλη” τα τελευταία δέκα χρόνια...
03 Αυγούστου, 2023 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2023 - 21:36

Λευκάδα: Πάμε «Κατασκήνωση στην Πόλη» με την Μητρόπολη

Διαδώστε:
Λευκάδα: Πάμε «Κατασκήνωση στην Πόλη» με την Μητρόπολη

Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή των φετινών περιόδων στις μόνιμες κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της στη Φανερωμένη, η Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης, προσκαλεί για μια ακόμη χρονιά τα παιδιά της στην «Κατασκήνωση στην πόλη», για  μία ακόμη δυνατή εμπειρία ζωής· μια ακόμη ευκαιρία ζωντανής ψυχαγωγίας, γνώσης, δημιουργίας και εκκλησιαστικής αγωγής.

Η “Κατασκήνωση στην πόλη” τα τελευταία δέκα χρόνια ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους! Με τη φροντίδα των μεγαλύτερων παιδιών, οι μικροί κατασκηνωτές, ηλικίας Δημοτικού Σχολείου, απασχολούνται από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 4.30 το απόγευμα με  εξορμήσεις και ενδιαφέρουσες για την ηλικία τους δραστηριότητες, λατρευτικές ευκαιρίες, κοινά γεύματα, τραγούδι, κατασκευές, μα προπάντων παιχνίδι πολύ!

Για επτά ολόκληρες ημέρες, από την Πέμπτη 17 ως την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023, μια σειρά από κατασκηνωτικές δράσεις θα υλοποιηθούν μέσα στην πόλη της Λευκάδας, στις κοντινές εξοχές και παραλίες, αλλά και στην Κατασκήνωσή μας, κοντά στο μοναστήρι της Φανερωμένης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες από το Κέντρο Νεότητας και να δηλώσουν συμμετοχή ά μ ε σ α στο τηλέφωνο: 6974795265 (π. Ιωαννίκιος Ζαμπέλης).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων