08/07/2021 08/07/2021 Το πρωί της Πέμπτης, 8 Ιουλίου 2021 και ώρα 7.30 π.μ. – 9.30 π.μ. επ᾽ευκαιρία της εορτής της μνήμης του Οσίου Πατρός ημών Θεοφίλου του Μυροβλύτου του εκ Ζίχνης, τελέσθηκε στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου, τηρουμένων των προστατευτικών προληπτικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού covid-19, Θεία Λειτουργία μετ᾽αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη...
08 Ιουλίου, 2021 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2021 - 22:56

Λιτά τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Λευκάδος

Διαδώστε:
Λιτά τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Λευκάδος

Το πρωί της Πέμπτης, 8 Ιουλίου 2021 και ώρα 7.30 π.μ. – 9.30 π.μ. επ᾽ευκαιρία της εορτής της μνήμης του Οσίου Πατρός ημών Θεοφίλου του Μυροβλύτου του εκ Ζίχνης, τελέσθηκε στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου, τηρουμένων των προστατευτικών προληπτικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού covid-19, Θεία Λειτουργία μετ᾽αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου και ιερουργούντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβυτέρου π. Αθανασίου Κοσμά πλαισιούμενου υπό του ευλαβεστάτου Διακόνου π. Γεωργίου Αϊβασιλιώτη.

Παρά το ότι ο Σεβασμιώτατος δεν εόρτασε τη φετινή χρονιά τα Ονομαστήριά του, από νωρίς το πρωί ο κλήρος και ο λαός της Μητροπόλεως συμμετείχε στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας και ευχήθηκε στον Ποιμενάρχη τα “έτη πολλά, καρποφόρα και ευλογημένα”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων