08/05/2020 08/05/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης ανακοινώνει ότι η Ιερά Πανήγυρη της ανάμνησης της παρόδου εκ της νήσου Λευκάδος του Ιερού Σκηνώματος του εν Αγίοις Πατρός ημών Νικολάου, Επισκόπου Μύρων της Λυκίας του θαυματουργού ο οποίος είναι προστάτης της Ιεράς Γυναικείας Κοινοβιακής Μονής Ιράς Αθανίου στη Λευκάδα μετατίθεται από την Κυριακή του Παραλύτου, 10 Μαΐου...
08 Μαΐου, 2020 - 16:54
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2020 - 16:57

Μετατίθεται η ανάμνηση της παρόδου του Ιερου Σκηνώματος Αγ. Νικολάου

Διαδώστε:
Μετατίθεται η ανάμνηση της παρόδου του Ιερου Σκηνώματος Αγ. Νικολάου

Η Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης ανακοινώνει ότι η Ιερά Πανήγυρη της ανάμνησης της παρόδου εκ της νήσου Λευκάδος του Ιερού Σκηνώματος του εν Αγίοις Πατρός ημών Νικολάου, Επισκόπου Μύρων της Λυκίας του θαυματουργού ο οποίος είναι προστάτης της Ιεράς Γυναικείας Κοινοβιακής Μονής Ιράς Αθανίου στη Λευκάδα μετατίθεται από την Κυριακή του Παραλύτου, 10 Μαΐου 2020, για την Κυριακή των Αγίων Πάντων, 14 Ιουνίου 2020.

Η Μετάθεση αυτή της εορτής πραγματοποιείται ώστε να τελεστεί με λαμπρότητα και προ πάντων με τη συμμετοχή των πιστών και να μην τελεστεί κεκλεισμένων των θυρών εξ’ αιτίας των μέτρων που έχουν ληφθεί για την πανδημία του κορωνοϊού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων