17/05/2019 17/05/2019 Τον Σεβ. Μητροπολίτη Λευκάδος κ. Θεόφιλο επισκέφθηκαν στο Επισκοπείο της Μητροπόλεως σήμερα το πρωί οι μαθητές και οι μαθήτριες με τους γονείς τους καθώς και οι δασκάλες του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου του Καλάμου συνοδευόμενοι από τον κληρικό που εξυπηρετεί το μικρό νησί της Μητροπολιτικής περιφέρειας Αιδεσιμολ. Οικονόμο π. Τριαντάφυλλο Ανυφαντή. Ο Σεβασμιώτατος τους...
17 Μαΐου, 2019 - 22:13

Μικροί επισκέπτες στο Επισκοπείο Λευκάδος

Διαδώστε:
Μικροί επισκέπτες στο Επισκοπείο Λευκάδος

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Λευκάδος κ. Θεόφιλο επισκέφθηκαν στο Επισκοπείο της Μητροπόλεως σήμερα το πρωί οι μαθητές και οι μαθήτριες με τους γονείς τους καθώς και οι δασκάλες του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου του Καλάμου συνοδευόμενοι από τον κληρικό που εξυπηρετεί το μικρό νησί της Μητροπολιτικής περιφέρειας Αιδεσιμολ. Οικονόμο π. Τριαντάφυλλο Ανυφαντή. Ο Σεβασμιώτατος τους υποδέχθηκε στην αίθουσα του θρόνου και δεν παρέλειψε να δώσει σε όλους γλυκίσματα και άλλες ευλογίες. Ευρισκόμενος πάντοτε κοντά στη νεολαία απηύθυνε πατρικές νουθεσίες κι αναστάσιμες ευχές και συζήτησε με τις δασκάλες και τους γονείς μεταξύ άλλων για την πορεία εκμάθησης αλλά και τις δυσκολίες που συναντούν οι διδάσκοντες και οι διδασκόμενοι του νησιού, ειδικά τους χειμερινούς μήνες. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ξενάγησε μικρούς και μεγάλους στις υπηρεσίες της Ιεράς Μητροπόλεως καθώς και το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων