08/04/2021 08/04/2021 Πραγματοποιείται σήμερα, Πέμπτη 8 Απριλίου, μεταξύ 7 και 9 μ.μ. η 5η συνάντηση Σεμιναρίου Ιστορίας και Τέχνης με θέμα: «Νεομάρτυρες: ήρωες της πίστης. Το ενδεικτικό παράδειγμα του Οικουμενικού Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε᾽ (μέσα από τον επικήδειο λόγο του Κωνσταντίνου Οικονόμου εξ Οικονόμων)» με ομιλητή τον Διδάκτορα Βυζαντινής Φιλολογίας, Χαράλαμπο Στεργιούλη. Η ομιλία γίνεται στο πλαίσιο...
08 Απριλίου, 2021 - 18:18
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2021 - 18:09

Νεομάρτυρες: ήρωες της πίστης- Το παράδειγμα του Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε’

Διαδώστε:
Νεομάρτυρες: ήρωες της πίστης- Το παράδειγμα του Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε’

Πραγματοποιείται σήμερα, Πέμπτη 8 Απριλίου, μεταξύ 7 και 9 μ.μ. η 5η συνάντηση Σεμιναρίου Ιστορίας και Τέχνης με θέμα: «Νεομάρτυρες: ήρωες της πίστης. Το ενδεικτικό παράδειγμα του Οικουμενικού Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε᾽ (μέσα από τον επικήδειο λόγο του Κωνσταντίνου Οικονόμου εξ Οικονόμων)» με ομιλητή τον Διδάκτορα Βυζαντινής Φιλολογίας, Χαράλαμπο Στεργιούλη.

Η ομιλία γίνεται στο πλαίσιο της 3ης Περιόδου συναντήσεων, που άνοιξε την τρέχουσα άνοιξη, και το κεντρικό της θέμα περιστρέφεται: «Γύρω από το μεγάλο μας ’21».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων