06/03/2019 06/03/2019 Την πρώτη εθιμοτυπική επίσκεψη επ’ ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων, πραγματοποίησε ο νέος διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λευκάδος, Πύραρχος κ. Θεόδωρος Βαρδής στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης. Στην αίθουσα του θρόνου υποδέχτηκε το νέο διοικητή και τη συνοδεία του ο Σεβασμιώτατος κ. Θεόφιλος ο οποίος επισήμανε ότι η Ιερά Μητρόπολη...
06 Μαρτίου, 2019 - 21:57

Ο Διοικητής της Π.Υ. Λευκάδος στον Μητρ. κ. Θεόφιλο

Διαδώστε:
Ο Διοικητής της Π.Υ. Λευκάδος στον Μητρ. κ. Θεόφιλο

Την πρώτη εθιμοτυπική επίσκεψη επ’ ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων, πραγματοποίησε ο νέος διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λευκάδος, Πύραρχος κ. Θεόδωρος Βαρδής στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης. Στην αίθουσα του θρόνου υποδέχτηκε το νέο διοικητή και τη συνοδεία του ο Σεβασμιώτατος κ. Θεόφιλος ο οποίος επισήμανε ότι η Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια της Π.Υ. Λευκάδος που στοχεύει στο κοινό καλό του νησιού ευχόμενος στον κ. Βαρδή καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων