28/03/2023 28/03/2023 Στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Λευκάδος εψάλη το απόγευμα της Κυριακής Δ᾽ Νηστειών ο Ε΄ Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου. Τον θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Γρηγόριος Ξενοφωντινός, εκ της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος Αγίου Όρους, ο οποίος και ανέπτυξε το θέμα “ Πνευματική ζωή κατά την Μ....
28 Μαρτίου, 2023 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2023 - 15:34

Ο Ε΄ Κατανυκτικός Eσπερινός στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Λευκάδος

Διαδώστε:
Ο Ε΄ Κατανυκτικός Eσπερινός στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Λευκάδος

Στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Λευκάδος εψάλη το απόγευμα της Κυριακής Δ᾽ Νηστειών ο Ε΄ Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Γρηγόριος Ξενοφωντινός, εκ της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος Αγίου Όρους, ο οποίος και ανέπτυξε το θέμα “ Πνευματική ζωή κατά την Μ. Τεσσαρακοστή και η Υπεραγία Θεοτόκος ῾῾.

Πριν το πέρας της κατανυκτικής Ιεράς Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στον π. Γρηγόριο, ως ένδειξη τιμής και αγάπης, αναμνηστικό μετάλλιο ευχόμενος καλή δύναμη στο πνευματικό έργο του εκλεκτού κληρικού.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων