22/05/2022 22/05/2022 Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καλαμιτσίου Λευκάδος τελέσθηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ᾽ αρτοκλασίας με την ευκαιρία της εορτής της μνήμης των Αγίων Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, το πρωί του Σαββάτου, 21 Μαΐου. Το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας τέλεσαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητρόπολης Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος...
22 Μαΐου, 2022 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2022 - 20:47

Ο εορτασμός των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στο Καλαμίτσι Λευκάδος

Διαδώστε:
Ο εορτασμός των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στο Καλαμίτσι Λευκάδος

Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καλαμιτσίου Λευκάδος τελέσθηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ᾽ αρτοκλασίας με την ευκαιρία της εορτής της μνήμης των Αγίων Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, το πρωί του Σαββάτου, 21 Μαΐου.

Το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας τέλεσαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητρόπολης Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Κοσμάς, ο οποίος και κήρυξε τον θείο λόγο και ο εφημέριος του εορτάζοντος Ιερού Ενοριακού Ναού Αιδεσιμολ. Πρεσβύτερος π. Βασίλειος Αρβανίτης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων