18/02/2022 18/02/2022 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλο επισκέφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, 17 Φεβρουαρίου 2022 ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευμενείας κ. Ειρηναίος, Ηγούμενος της Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Ιεράς Μονής Κυρίας των Αγγέλων Γουβερνέτου μαζί με τη συνοδεία του στα πλαίσια της προσκυνηματικής τους περιήγησης στο νησί της Λευκάδος. Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε, τηρουμένων των προστατευτικών προληπτικών...
18 Φεβρουαρίου, 2022 - 19:03
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2022 - 18:49

Ο Επίσκοπος Ευμενείας στον Μητροπολίτη Λευκάδος

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Ευμενείας στον Μητροπολίτη Λευκάδος

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλο επισκέφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, 17 Φεβρουαρίου 2022 ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευμενείας κ. Ειρηναίος, Ηγούμενος της Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Ιεράς Μονής Κυρίας των Αγγέλων Γουβερνέτου μαζί με τη συνοδεία του στα πλαίσια της προσκυνηματικής τους περιήγησης στο νησί της Λευκάδος.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε, τηρουμένων των προστατευτικών προληπτικών μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού, τον Θεοφιλέστατο κ. Ειρηναίο και τους σεβαστούς Πατέρες στην αίθουσα του θρόνου του Επισκοπείου της Ιεράς Μητροπόλεως. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε μεταξύ άλλων για τη λειτουργική ζωή της μοναστικής αδελφότητάς τους, ευχαριστώντας τους παράλληλα για την τιμή της επισκέψεως και προσφέροντας διάφορες ευλογίες. Στη συνέχεια ο Θεοφιλέστατος και η συνοδεία του μετέβησαν στην Ιερά Μονή Φανερωμένης και την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου στο Λιβάδι της Καρυάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων