09/01/2023 09/01/2023 Το απόγευμα του Σαββάτου, 7 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 8.00 μ.μ. ο Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης   κ. Θεόφιλος ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα της Δημοτικής Κοινότητας του Βουρνικά Λευκάδος, μετά από πρόσκληση του Προέδρου κ. Ιωάννου Προκόπη. Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη  πλαισίωσαν ο εφημέριος της Ενορίας Βουρνικά Αιδεσιμ. Οικονόμος π. Δημήτριος Χούσος και ο ευλαβέστατος διάκονος π. Σεραφείμ...
09 Ιανουαρίου, 2023 - 11:15
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2023 - 11:13

Ο Λευκάδος και Ιθάκης στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στα Βουρνικά

Διαδώστε:
Ο Λευκάδος και Ιθάκης στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στα Βουρνικά

Το απόγευμα του Σαββάτου, 7 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 8.00 μ.μ. ο Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης   κ. Θεόφιλος ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα της Δημοτικής Κοινότητας του Βουρνικά Λευκάδος, μετά από πρόσκληση του Προέδρου κ. Ιωάννου Προκόπη.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη  πλαισίωσαν ο εφημέριος της Ενορίας Βουρνικά Αιδεσιμ. Οικονόμος π. Δημήτριος Χούσος και ο ευλαβέστατος διάκονος π. Σεραφείμ Περγάρης. Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Λευκάδος κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδος κ. Ανδρέας Κτενάς, ο Δήμαρχος Λευκάδος κ. Χαράλαμπος Καλός, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λευκάδος κ. Σωτήριος Σκιαδαρέσης, ο πρώην Βουλευτής Λευκάδος κ. Ξενοφώντας Βεργίνης καθώς και οι περισσότεροι κάτοικοι του χωριού και των γύρω περιοχών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων