21/08/2019 21/08/2019 Στην αίθουσα του Μορφωτικού Κέντρου Βαθέος Ιθάκης ἐλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής, 18 Αυγούστου 2019 και ώρα 8.00 μ.μ. η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής. Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Θεόφιλος τέλεσε αρχικά την Ακολουθία του Αγιασμού επί τη Εγκαταστάσει της νέας Δημοτικής Αρχής, πλαισιούμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς μας Μητροπόλεως Αιδεσιμολογιώτατο...
21 Αυγούστου, 2019 - 22:21
Τελευταία ενημέρωση: 21/08/2019 - 22:04

Ο Μητρ. Λευκάδος όρκισε τη νέα Δημοτική αρχή Ιθάκης

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Λευκάδος όρκισε τη νέα Δημοτική αρχή Ιθάκης

Στην αίθουσα του Μορφωτικού Κέντρου Βαθέος Ιθάκης ἐλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής, 18 Αυγούστου 2019 και ώρα 8.00 μ.μ. η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Θεόφιλος τέλεσε αρχικά την Ακολουθία του Αγιασμού επί τη Εγκαταστάσει της νέας Δημοτικής Αρχής, πλαισιούμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς μας Μητροπόλεως Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Αθανάσιο Κοσμά, τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Σπυρίδωνα Μπούρη, τον Αρχιερατικό Επίτροπο Ιθάκης Αιδεσιμώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Χριστόδουλο Τριλίβα, τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Θεοδόσιο Δενδρινό και τον Ευλαβέστατο Ιεροδιάκονο π. Χριστοφόρο Αραβανή.

Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ανέγνωσε τον θρησκευτικό όρκο τον οποίο επανέλαβαν ο Δήμαρχος Ιθάκης κ. Διονύσιος Στανίτσας και αρκετά μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και στη συνέχεια διαβάστηκε από τα υπόλοιπα μέλη του νέου Δ. Σ. ο πολιτικός όρκος.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Βουλευτής Ν. Κεφαλληνίας κ. Παναγής Καππάτος, ο ‘Επαρχος Ιθάκης κ. Αθανάσιος Λιβιτσάνης, αντιπρόσωποι τοπικών σωματείων και πλήθους δημοτών και επισκεπτών της Ιθάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων