20/02/2022 20/02/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος κ. Θεόφιλος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητρόπολης Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο π. Αθανάσιο Κοσμά και κληρικούς, μετέβει, κατόπιν πρόσκλησης του Διοικητή κ. Ιωάννου Μπάκαβου, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδος όπου και τέλεσε τον Αγιασμό των Εγκαινίων της δανειστικής βιβλιοθήκης του Νοσηλευτικού Ιδρύματος της πόλης, το μεσημέρι του Σαββάτου, 19 Φεβρουαρίου...
20 Φεβρουαρίου, 2022 - 21:57
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2022 - 21:56

Ο Μητροπολίτης Λευκάδος στα εγκαίνια της δανειστικής βιβλιοθήκης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδος

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λευκάδος στα εγκαίνια της δανειστικής βιβλιοθήκης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος κ. Θεόφιλος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητρόπολης Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο π. Αθανάσιο Κοσμά και κληρικούς, μετέβει, κατόπιν πρόσκλησης του Διοικητή κ. Ιωάννου Μπάκαβου, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδος όπου και τέλεσε τον Αγιασμό των Εγκαινίων της δανειστικής βιβλιοθήκης του Νοσηλευτικού Ιδρύματος της πόλης, το μεσημέρι του Σαββάτου, 19 Φεβρουαρίου 2022.

Η Ακολουθία τελέσθηκε μεταξύ άλλων παρουσία του Γενικού Γραμματέα Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας κ. Ιωάννου Κωτσιόπουλου, του Διοικητού της 6ης Υ.Π.Ε. κ. Ιωάννου Καρβέλη, του Διοικητού του Νοσοκομείου κ. Ιωάννου Μπάκαβου, του Βουλευτού Λευκάδος κ. Αθανασίου Καββαδά, του ιατρικού, νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού του νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία πρόκειται για ένα έργο πολιτισμού και κοινωνικής προσφοράς. Μια προσπάθεια που υλοποιήθηκε με την βοήθεια Λευκαδιτών εθελοντών και της προέδρου της WinCancer κ. Θεοπίστης Κρυσταλλίδου – Σιάχου που οραματίστηκε και υλοποίησε το έργο αυτό σε συνεργασία με την κ. Έφη Γεωργάκη, μέλος της εν λόγω ΜΚΟ. Μετά το πέρας των Εγκαινίων ο κ. Μπάκαβος δεν παρέλειψε μεταξύ άλλων να προσφέρει από μια τιμητική πλακέτα στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας και τους εκλεκτούς καλεσμένους του για την συνολική προσφορά τους στη λειτουργία του Νοσοκομείου και εν γένει στον τομέα της υγείας.

Ο Σεβασμιώτατος με την σειρά του προσέφερε ως ευλογία μια εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου της Πεφανερωμένης.

Από σήμερα στο χώρο της δανειστικής βιβλιοθήκης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδος οι ασθενείς αλλά και οι συνοδοί τους θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν σε ένα υψηλής αισθητικής χώρο διαβάζοντας ένα βιβλίο που Λευκαδίτες εθελοντές της WinCancer ανιδιοτελώς προσέφεραν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων