28/12/2023 29/12/2023 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Στεφάνου Βουρνικά Λευκάδος εψάλη το πρωί της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου 2023, η Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τελέσθηκε η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετ᾽αρτοκλασίας, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκαδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου πλαισιωμένου από κληρικούς των Αρχιερατικών Περιφερειών Λευκάδος και Βασιλικής. Πριν το πέρας της Πανηγυρικής Αρχιερατικής...
28 Δεκεμβρίου, 2023 - 18:27
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2023 - 1:37

Ο Μητροπολίτης Λευκάδος στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Βουρνικά

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λευκάδος στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Βουρνικά

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Στεφάνου Βουρνικά Λευκάδος εψάλη το πρωί της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου 2023, η Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τελέσθηκε η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετ᾽αρτοκλασίας, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκαδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου πλαισιωμένου από κληρικούς των Αρχιερατικών Περιφερειών Λευκάδος και Βασιλικής.

Πριν το πέρας της Πανηγυρικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεόφιλος αναφέρθηκε εν συντομία στο βίο και το μαρτυρικό θάνατο του εορταζομένου Αγίου Πρωτομάρτυρος και Αρχιδιακόνου Στεφάνου και την υποχρέωση που έχουμε όλοι, ως Χριστιανοί, να μαρτυρούμε καθημερινώς την πίστη μας στο όνομα του εν Τριάδι Θεού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων